ОУ "Петко Рачев Славейков"
Основно училище в град Карнобат

За нас

ОБРЪЩЕНИЕ НА ДИРЕКТОРА

Уважаеми родители,

Ние вярваме, че децата са най-голямото богатство, а тяхното добро образование е най-значимата и дългосрочна инвестиция в бъдещето. Ето защо създадохме не поредното училище, а едно по-различно място, където децата наистина да се чувстват специални, сигурни и обичани. Предлагаме Ви модел на обучение и възпитание, чрез който искаме да Ви бъдем максимално полезни. Имаме политика на отворени врати, тъй като вярваме,че ключът към успеха е прозрачната комуникация. Насърчаваме положителните отношения между преподаватели и родители и така създаваме най-добрата възможна среда за децата. С всяко дете се работи индивидуално като се взема предвид неговото психическо, емоционално и здравословно състояние.
Скъпи родители, основното образование е изключително важен етап от развитието на ученика. Това е времето през което се създават условия за формиране на ключови компетентности като предпоставка за учене през целия живот. Ние не можем да ви обещаем, че ще дадем ключът на успеха на вашето дете, но можем да ви гарантираме, че ще му покажем стъпките към една успешна професионална реализация.

С уважение: Ангел Терзииванов
Директор ОУ „Петко Рачев Славейков“
гр. Карнобат, обл. Бургас

В Основно училище "Петко Рачев Славейков" град Карнобат, община Карнобат, област Бургас учат 177 ученици. Те се обучават от 18 педагози и един ресурсен учител. В училището има една сборна подготвителна група, 11 паралелки и 6 групи на целодневно обучение. Учениците се чувстват щастливи и удовлетворени от обновените класни стаи и модерно оборудваните компютърен кабинет и физкултурен салон.